Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Euroleague Πέμπτης - Combo bets από τη μάχη του ΣΕΦ

Καλησπέρα σας! Η στήλη μας επιστρέφει με δύο combo επιλογές από τη μάχη του ΣΕΦ στις 21.00 το βράδυ, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι σε πάρα πολύ καλό μομέντουμ αφού η διαφορά της νίκης επί της Μπασκόνια πριν 7 βράδια έδειξε πως η ομάδα έχει όρεξη και δίψα για διάκριση. Πρώτο βιολί είναι ο Σάσα Βεζένκοφ στην επίθεση και γι'αυτό το λόγο θα είναι το ένα πρόσωπο στο οποίο θα σταθούμε απόψε. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος κάτι που σημαίνει πως ίσως τον δούμε στο παρκέ λίγο παραπάνω.

Πάμε στη Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο η οποία ενώ προβλημάτιζε στα φιλικά, ξαφνικά από την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ και έπειτα είναι λες και άλλαξε ο διακόπτης. Σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της πρωταθλήτριας στη διοργάνωση Εφές με τον Ταβάρες να κερδίζει τις μάχες και στις δύο άκρες του παρκέ. Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος με την προσθήκη του Φαλ αλλά νομίζουμε πως ο παίχτης των Μαδριλένων έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει στις συνθήκες της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Σάσα Βεζένκοφ όβερ 13,5 πόντοι + όβερ 5,5 ριμπάουντ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Έντι Ταβάρες όβερ 10,5 πόντοι + όβερ 7,5 ριμπάουντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου