Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Στοιχηματική γωνιά Κυριακής


Καλησπέρα σε όλους!Σας εύχομαι πρώτα απ'όλα να περάσετε τέλεια το τριήμερο σας και προσοχή έξω γιατί ο καιρός μας τα γυρνάει.Πάμε τώρα στα δικά μας τα στοιχηματικά να δούμε τι έχουμε ψαρέψει από τα σημερινά παιχνίδια.

Στην Ισπανία θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια.Στο Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ θα πάω με το αντερ2,5 και το Χ σε τελικό αποτέλεσμα μιας και οι δύο ομάδες έχουν επαναληπτικά παιχνίδια την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ.Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Μπιλμπάο-Μπέτις όπου η παράδοση μας δίνει το γκολ/γκολ.

Από τη γειτονική Πορτογαλία μου αρέσει το γκολ/γκολ στο Νασιονάλ Μαδέιρα-Ρίο Άβε ενώ στο Μπελενένσες-Μπράγκα θα πάω με το 1Χ διότι και βαθμολογικά αδιάφορη μου εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι ενώ την Πέμπτη έχουν τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Φενέρ για το Γιουρόπα Λιγκ.
Στη Β' Πορτογαλίας έχω ξεχωρίσει την ισοπαλία στο Κοβίλια-Πεναφιέλ.

Στο Βέλγιο με ισοπαλία στο  Λέουβεν-Μπριζ η πρώτη σώζεται και η δεύτερη τερματίζει χωρίς άγχος πρώτη ενώ το γκολ/γκολ στο Σαρλερουά-Γάνδη θα το προτιμήσω.

Πάμε στην Χιλή όπου η Ουν.Ντε Τσίλε κερδίζει όποτε βρίσκει την Κονσεπσιόν,η οποία μακριά από την έδρα της δεν κάνει καλές εμφανίσεις ενώ στο MLS ωραίο σκληρό παιχνίδι το Σαν Χοσέ-Πόρτλαντ με το Χ να ξεχωρίζει σαν σημείο και εδώ.

     ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου