Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η στοιχηματική γωνιά της Πέμπτης


Καλημέρα σε όλους!Διήμερο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν,πάει πέρασε γι'αυτή τη βδομάδα και μαζί του πέρασαν στην επόμενη φάση Ρεάλ Μαδρίτης,Βόλφσμπουργκ,Μπενφίκα και Τσέλσι.

Σήμερα πέφτουν στη μάχη οι 16 μονομάχοι του Γιουρόπα Λιγκ ενώ θα ασχοληθούμε και με Ευρωλίγκα αφού έχουμε μάχες ζωής ή θανάτου από δω και πέρα.

-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ:Χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο θα παραταχθούν οι Γερμανοί ενώ για τους Λονδρέζους θα απουσιάζουν οι Ν'τζιε,Βερτόχεν και Ντέλε Άλι.

-ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ:Καθόλου καλή παράδοση κόντρα σε ισπανικές ομάδες δεν έχει η Βασιλεία (2-2-4 εντός) ενώ η Σεβίλλη δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στην Ευρώπη φέτος.

-ΦΕΝΕΡ-ΜΠΡΑΓΚΑ:Χωρίς τους Ντιέγκο και Μάρκοβιτς θα παραταχθούν οι Τούρκοι που μετρούν εντός 14-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις ενώ η Μπράγκα δύο φορές έχει αγωνιστεί σε τουρκικό έδαφος όπου και νίκησε.

-ΣΑΧΤΑΡ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ:Αήττητη με βελγικές ομάδες είναι η Σαχτάρ που έχει 2-2-0 εντός έδρας.

-ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ:Δεν χάνει στα τελευταία 7 παιχνίδια από τη Βαλένθια η Μπιλμπάο που μετράει εντός 2-2-0 με 3 γκολ/γκολ κοντρα στις Νυχτερίδες.

-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ:Κερδίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της η Βιγιαρεάλ στο Γιουρόπα φέτος χωρίς να δεχτεί τέρμα.Η Λεβερκούζεν σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της έχει δεχτεί ένα τέρμα.

-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.:4-7-5 σε 16 αγώνες κόντρα σε αγγλικές ομάδες για τη Λίβερπουλ που έχει εντός 4-3-1 ενώ η Μάντσεστερ μετράει 4 συνεχείς νίκες απέναντι στους κόκκινους του Άνφιλντ ανεξαρτήτου έδρας.

Για σήμερα λοιπόν επέλεξα...

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ. 1Χ ανοιχτή διπλή
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΛΑΤΣΙΟ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ


ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ:Zωής ή θανάτου το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάμπεργκ όπου εδώ θα επιλέξω το 2 με -3,5 πόντους χάντικαπ ενώ μου αρέσει επίσης το διπλό της Κίμκι κόντρα στη Λαμποράλ.Εντάξει καλή ομάδα η Λαμποράλ αλλά θεωρώ πως είναι 2η στον όμιλο επειδή οι άλλες ομάδες έχουν μονομαχήσει στα ίσια μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ανακατευτούν τα αποτελέσματα.Στο 2,40 παρακαλώ το 2πλο των Ρώσων,θα το τιμήσω!

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 -3,5π.
ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΚΙΜΚΙ 2 +3,5π. (για παν ενδεχόμενο)
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΡΕΑΛ 2 -3,5π.

         ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου