Σελίδες

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Quincy Acy's total reset


O Κουίνσι Έισι είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού αφού ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερε να μπει στο ρυθμό που εκείνος αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμούν!

Ο Αμερικάνος φόργουορντ ήρθε αρχές Νοεμβρίου στην ομάδα για να δώσει τη δύναμη και την ενέργεια που έχει το παιχνίδι του αλλά η αποχή του από αγωνιστικούς ρυθμούς όλο αυτό το διάστημα και απ'όταν έφυγε από τη Μακάμπι τον είχαν αφήσει πάρα πολύ πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Αφού ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα προετοιμασίας τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού και δυστυχώς μία σειρά από ατυχή περιστατικά τον περίμεναν αφού ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στο γόνατο για αρχή ενώ στη συνέχεια εισήχθη στο νοσοκομείο με οξεία αμυγδαλίτιδα κατά τα μέσα Δεκεμβρίου.

15 Ιανουαρίου έφτασε για να τον δούμε να αγωνίζεται με τους Ερυθρόλευκους όταν κόντρα στον Ιωνικό στο ΣΕΦ πέτυχε 12 πόντους στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης. Έκτοτε ο Έισι ήταν μεταξύ πάγκου και DNP αλλά και εκτός αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι εβδομάδες περνούσαν με τον ίδιο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή και να ενεργοποιηθεί στο ροτέισον της ομάδας χωρίς ωστόσο επιτυχία. Μάλιστα μέχρι τις αρχές Μαρτίου υπήρχε μία κάποια απογοήτευση για το πόσο μπορεί να βοηθήσει και ποιο θα ήταν το μέλλον του.

Την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό αγωνίστηκε για 17 λεπτά έχοντας 8 πόντους και 2 ριμπάουντ ωστόσο αυτό που πρέπει να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι το πείσμα του και ο χαρακτήρας του έχουν κάνει εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν σιγά σιγά θα τον βλέπουμε περισσότερο. Ο Έισι έχει οψιόν ανανέωσης για άλλη μία σεζόν και το κλίμα στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι μαζί του. 

Υ.Γ.: Πραγματικά είναι αξιοπρόσεκτο το πείσμα του και η προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις ώστε να επανέλθει στο ρυθμό που εκείνος επιθυμεί ενώ ταυτόχρονα του αρέσει πάρα πολύ η ατμόσφαιρα της ομάδας. Αίνιγμα αποτελεί το τι θα γίνει το καλοκαίρι με την ανανέωσή του ενώ και το υπόλοιπο της σεζόν θα παίξει σίγουρα το ρόλο του. Είδομεν... Το κλίμα ξαναλέμε είναι μαζί του πάντως.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου