Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Χρόνια είχε να ξεκινήσει η σεζόν με...χαμόγελα!



Στον Ολυμπιακό φέτος η χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη, αφού ο αρχηγός και Θρύλος της ομάδας Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε από την ενεργό δράση ενώ είχαμε και την επιστροφή στα παρκέ της Α1. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του με τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι αφού αποκτήθηκαν οι Τόμας Γουόκαπ, Μουσταφά Φαλ και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Τρεις προσθήκες ο οποίες όχι απλά ανέβασαν επίπεδο την ομάδα αλλά της αναβάθμισαν το στυλ παιχνιδιού. Ο Έλληνας τεχνικός πλέον θα πηγαίνει σε αγώνες με γρήγορο passing game, πολλές κατοχές, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή εκτέλεση σε κάθε επίθεση, κάτι που είδαμε στο φιλικό τουρνουά του ΣΕΦ απέναντι σε Λαύριο και Μονακό.

Ένα πολύ σημαντικό κατόρθωμα είναι να βλέπεις τους ξένους επιτέλους να έχουν καλό κλίμα μεταξύ τους. Πραγματικά πολλά χρόνια είχαμε να δούμε κατά την περίοδο της προετοιμασίας χαμόγελα, κέφια, διάθεση και ανυπομονησία για το επόμενο παιχνίδι. 

Χθες έγινε μία αναφορά για κάποιον παίχτη ο οποίος μοιάζει "παγωμένος" από τον φετινό σχεδιασμό, όμως δεν θα επεκταθούμε εδώ αφού ό,τι και εάν είναι ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως θα λυθεί το εν λόγω ζήτημα, εάν υπάρχει. Για την ώρα όλοι θέλουν να παίζουν και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα και ότι πρόβλημα υπάρχει έχουν προπονητή που μπορούν να το συζητήσουν και πιστέψτε με όλα είναι θέμα προσαρμογής όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Η λύση θα βρεθεί...με τα παιχνίδια. 

Υ.Γ.1: Πόση χαρά; Πόση ανάμνηση επανήλθε χθες βλέποντας τον Ντέιβιντ Ρίβερς ξανά στο ΣΕΦ! Πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο είχε η ομάδα στην ιστορία της και πόσο ωραίο πράγμα είναι να βλέπεις νέα παιδιά να ζητάνε να βγουν φωτογραφία μαζί του! Πολύ συγκινητικό επίσης το ότι βράβευσε την Πρωταθλήτρια ομάδα εφήβων του Συλλόγου.

Υ.Γ.2: Δεν είστε λίγοι αυτοί που ρωτάτε για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με την προσθήκη ενός ακόμα ξένου. Ίσως επιστρέψει με καλύτερη προσφορά σε έναν παλιό μας γνώριμο από το πέρασμά του σε ΠΑΟΚ και Ιωνικό. Στην ομάδα όμως δεν δείχνουν να βιάζονται, αφού τα τεστ με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ είναι αυτά που προέχουν. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου