Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Παναθηναϊκός: Εν'αναμονή εξελίξεων με Παπαπέτρου, "γεμίζει" την ρακέτα του και "ξε-καθαρίζει" το θέμα Μπρέι


Στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας αφού από την επόμενη εβδομάδα οι παίχτες θα πατήσουν ξανά παρκέ.

Την ίδια ώρα που τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν έρθει στην Ελλάδα, ο Τζεχάιβ Φλόιντ ήρθε πρώτος με τον Κέντρικ Πέρι να φτάνει την Πέμπτη το πρωί στη χώρα μας, οι άνθρωποι των Πρασίνων κοιτάζουν να κλείσουν όλες τις ανοιχτές εκκρεμότητες. 

Πρώτη εκκρεμότητα αυτή του Τι Τζέι Μπρέι. Στον Παναθηναϊκό όπως λένε οι πληροφορίες του Totalbasket.gr είναι σε αναζήτηση ενός γκαρντ ο οποίος θα μπορεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να διαθέτει μία κάποια εμπειρία από Ευρωλίγκα. Γι'αυτό λοιπόν το λόγο η λύση του Ουόλτερς δεν προχώρησε αφού όπως είχε επισημάνει και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπήρχε λόγος να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να προσφέρει όσα και ο πρώην γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου.

Πάμε τώρα στο θέμα του τεσσαριού. Απ'ότι είδαμε η περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ τελειώνει αφού απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωσή του από τη Μονακό. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε σαν πρώτο στόχο τον πρώην παίχτη της Ζαλγκίρις αλλά πριν αποκτηθεί ο Οκάρο Ουάιτ. Επομένως δεν μπορούμε να πούμε με 100% σιγουριά πως ο Πρίφτης αυτόν θα αναζητούσε σαν δεύτερη προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση. Αφήνουμε στην άκρη το εάν έχει ακριβό συμβόλαιο ή όχι.

Aυτή λοιπόν τη στιγμή μας κάνει πιο πιθανή η απόκτηση ενός κόμπο παίχτη που θα μπορεί να παίζει στο 4, να ανεβαίνει στο 5 υπό προϋποθέσεις και να έχει έφεση στην άμυνα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μπορεί να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κλείνουμε με την υπόθεση που καίει την ομάδα, αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός που ανανέωσε φέτος για 1+1 χρόνια, περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ και μαζί του οι Πράσινοι την εκπνοή του "παραθύρου" για τις μετακινήσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικου που είναι στις 18 Αυγούστου. 

Το καλό είναι ότι οι μέρες περνάνε και ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό, όμως... όπως γνωρίζουμε στο Totalbasket.gr η ομάδα που μέχρι χθες σκεφτόταν να του κάνει πρόταση είναι οι Ατλάντα Χοκς. Εδώ να τονίσουμε πως από ρώσο δημοσιογράφο αναφέρθηκε πως απασχολεί και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι απλά ρώτησαν για την περίπτωσή του και τίποτα άλλο.

Αυτό όμως που πρέπει να σας αναφέρουμε είναι πως ο Παπαπέτρου δεν θα μπει στη διαδικασία τέτοιας αλλαγής στην καριέρα του εάν είναι να πάει σε μία ομάδα του ΝΒΑ χωρίς ενεργό ρόλο αλλά και ταυτόχρονα μηδαμινό χρόνο συμμετοχής. 

Εν κατακλείδι, οι επόμενες μέρες θα μας φανερώσουν το πως θα κλείσουν οι Πράσινοι το ρόστερ τους σε μία ακόμα αινιγματική χρονιά για το Σύλλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου