Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Σούβλα και ΒΕΤ πάνε παρέα

Καλησπέρα σας!Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους και όλες με υγεία και του χρόνου να είμαστε τελειωτικά ελεύθεροι και επίσημα!

Την ώρα που όλοι θα τρώμε έχει ωραία παιχνίδια σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και εμείς κρατήσαμε τετράδα με μέσο όρο απόδοσης κοντά στο 4,10.

Ξεκινάμε από την ισπανική Πριμέρα όπου η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα σοκ κόντρα στη Γρανάδα οφείλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τη Βαλένθια αλλίως θα μείνει πολύ πίσω στην μάχη του τίτλου.Να σημείωσουμε πως χθες Ατλέτικο και Ρεάλ κέρδισαν.

Στην ιταλική Σέριε Α η Γιουβέντους πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει το διπλό με αντίπαλο την Ουντινέζε στο Φρίουλι εάν θέλει να έχει ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και την μετά Μουρίνιο εποχή στην Τότεναμ.Απέναντι στην τελευταία Σέφιλντ Γιουνάιτεν θέλουμε να πετύχουν δύο τέρματα στο Λονδίνο.Ας ελπίσουμε ο Χάρι Κέιν και η παρέα του να έχουν κέφια.

Τέλος,στην Ολλανδία ο Άγιαξ φιλοξενεί την Έμεν.Δύο φορές στο Άμστερνταμ οι αγώνες έχουν λήξει με 5-0.Όβερ 2,5 γκολ θέλουμε από τα παιδιά του Αίαντα απόψε.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. ΌΒΕΡ 1,5 ΓΚΟΛ ΤΟΤΕΝΑΜ

ΑΓΙΑΞ-ΕΜΕΝ ΌΒΕΡ 2,5 ΓΚΟΛ ΑΓΙΑΞ

           ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου