Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Champions League Τρίτης

Επιτέλους το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στις οθόνες μας στην πιο ωραία του φάση,αυτή των 16 καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη.Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία-Λίβερπουλ τα παιχνίδια της βραδιάς.

Πάμε στη μάχη της Βαρκελώνης όπου από τη μία πλευρά είναι η έμπειρη στο θεσμό Μπαρτσελόνα κόντρα στην περσινή φιναλίστ του θεσμού Παρί Σεν Ζερμέν που δεν έχει απόψε τους Ντι Μαρία και Νεϊμάρ.Οι Καταλανοί δεν έχουν διαθέσιμους για απόψε τους Αραούχο,Κουτίνιο,Σέρχι Ρομπέρτο και Ανσού Φατί ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Ζεράρ Πικέ.

Στη μάχη της...Βουδαπέστης η Λειψία φιλοξενεί τη Λίβερπουλ λόγω του ότι η ομάδα του Κλοπ δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Γερμανία λόγω απαγόρευσης της εισόδου ταξιδιωτών από τη Μεγάλη Βρετανία.Ζομποσλάι,Φόρσμπεργκ και Λάιμερ θα είναι οι απόντες για τον Νάιγκελσμαν ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ θα παρατάξει την ομάδα του με τις γνωστές απουσίες των Μάτιπ,Φαν Ντάικ και Ζότα ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μίλνερ,Φαμπίνιο και Κεϊτά.

-Η μία επιλογή μας έχει να κάνει με τη δυάδα του Funbet να έρθουν και οι δυο αναμετρήσεις ισόπαλες σε απόδοση που μας δίνει 16 φορές το ποντάρισμά μας.

-Συνεχίζουμε με το γκολ/γκολ και όβερ 2,5 γκολ και στις δύο αναμετρήσεις αφού και οι 4 ομάδες πιο πολύ φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές παρά για τις αμυντικές του,με 3,38 απόδοση.

-Τέλος,θα πάμε με το anytime scorer με τον Λέο Μέσι (1,90) από τη μάχη της Βαρκελώνης και τον Σάντιο Μανέ (2,75) για την αρμάδα του Κλοπ.

                   ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου