Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Bet Corner επιλογές Κυριακής

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε!Τρία στα τρία είχαμε χθες αφού όπως αποδείχθηκε κάναμε σωστά picks για να πάμε στο ταμείο.Έτσι για σήμερα ετοιμάσαμε τέσσερις επιλογές σημείων.

Πάμε στην ελληνική Σούπερλιγκ με τον Ολυμπιακό που υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 17.15 στο Καραϊσκάκη,με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Λάλα στην αποστολή,να θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα απέναντι στους Κρητικούς ενώ σύμμαχός του είναι και η παράδοση που έχει να χάσει βαθμούς εντός έδρας από το 2011.

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ.Νομίζω πως μετά τις τρεις σερί ήττες η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε την ιδανικότερη αντίπαλο για να ξεσπάσει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Πάμε στη Σέριε Α όπου η Μίλαν που πλέον κοιτάζει την πλάτη της Ίντερ στην κορυφή φιλοξενεί την Κροτόνε που είναι ίσως η χειρότερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην κατηγορία.Μόνο ο Μπραχίμ Ντίαζ θα απουσιάσει και δεν βλέπω το λόγο που ο Ζλάταν και η παρέα του μπορεί να χάσουν βαθμούς.

Τέλος,στην Τουρκική Σουπερλιγκ η Μπεσίκτας μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε τελευταία φιλοξενεί την Κονιασπόρ και με νίκη πιάνει στην κορυφή σε τριπλή ισοβαθμία τις Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι με 48 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 1

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1

ΜΙΛΑΝ-ΚΡΟΤΟΝΕ 1

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1

             ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου