Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Bet Corner επιλογές Σαββάτου

Καλά μας πήγε χθες το μπασκετικό μας από τα Κύπελλα Ελλάδος και Ισπανίας ενώ χάθηκε το ΝΒΑ για δυο πόντους του Αντετοκούνμπο και δύο ασίστ του Μίντλετον,κάνοντάς μας να μην ασχοληθούμε με Μπακς για καιρό.Μας έχουν προβληματίσει αρκετά φέτος.

Πάμε με μία τριάδα σήμερα ποδοσφαιρική και συνολικής απόδοσης κοντά στο 3,6.Ξεκινάμε από το ισπανικό πρωτάθλημα με τη νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αλαβές του παλιού γνώριμου Αμπελάρδο.18-1-2 είναι η παράδοση υπέρ των Καταλανών.Προερχόμενοι από την ήττα για το κύπελλο απέναντι στη Σεβίλλη,Μέσι και Γκριεζμάν πρέπει να βγουν μπροστά και να καθαρίσουν από νωρίς το ματς.

Σέριε Α για τη συνέχεια και Σπέτσια-Μίλαν.Οι γηπεδούχοι που έχουν 2-3 σημαντικές απουσίες κοντράρονται με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ιταλίας που βλέπει Πρωτάθλημα.Καθαρίζουν τον αγώνα ο Ζλάταν και τα παιδιά του και πάνω παρακάτω.

Τέλος,στην Πορτογαλία η Πόρτο φιλοξενεί τη Μποαβίστα.Εδώ έχουμε δύο συλλόγους με πολύ καλές σχέσεις χρόνια τώρα και παράδοση 57-9-5.Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Κονσεϊσάο απόψε αλλιώς ίσως έχει προβλήματα,

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΛΑΒΕΣ 1 με όβερ 1,5 γκολ

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΜΙΛΑΝ 2 με όβερ 1,5 γκολ

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 1 με όβερ 1,5 γκολ

              ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου