Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Euroleague Παρασκεύης

Καλημέρα σε όλους σας!Σας υποσχεθήκαμε ταμείο το βράδυ στο ΝΒΑ και ταμείο είχατε.Πάμε τώρα με Ευρωλίγκα και δύο δελτία από τους αγώνες της μέρας.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΚΙΜΚΙ: Από αυτή την αναμέτρηση δεν μας άφησε αδιάφορους το 5+ των ριμπάουντ του Ζόφρι Λοβέρν,από τη στιγμή που θα έχει απέναντί του τα πυροβολικά του κουρτινάιτις που σουτάρουν όπως βρεθούν.5 σκουπίδια-χαμένα σουτ μπορεί να μαζέψει ο σέντερ των γηπεδούχων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Εδώ ο Κώστας Σλούκας μπορεί να φέρει εις πέρας το όβερ 5,5 των ασίστ του αφού γενικά στο ΣΕΦ μοιράζει παιχνίδι και οι συμπαίκτες του δεν του χαλάνε χατήρι.Καλό και το 10+ των πόντων του.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΕΦΕΣ: Βασίλιε Μίσιτς έχουμε στις επιλογές μας και το 4+ των ασίστ του.Γενικά εκτός από το να εκτελεί,κάνει και παιχνίδι ο Σέρβος γκαρντ της ομάδας του Αταμάν και το νούμερο των τελικών πασών του για την αναμέτρηση δεν είναι απαγορευτικό και κλείνει εδώ η μία τριάδα μας.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Εδώ θα πάμε με το κόμπο μπετ του Βάλτερ Ταβάρες σε μονή επιλογή που πληρώνει σε απόδοση 3,25.Όβερ 10,5 πόντων και όβερ 8,5 ριμπάουντ ζητάμε από το γίγαντα των γηπεδούχων.Χρόνο βέβαια αναμένεται να πάρει και ο Τάιους από τον Πάμπλο Λάσο ωστόσο με Χάινς και Λιντέι ο Ταβάρες όσο παίξει ίσως έχει προβάδισμα.Τέλος εάν θέλετε άλλη καλή επιλογή από τον αγώνα αυτό ειναι το 10+ των πόντων του Τρέι Τόμπκινς.

         ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου