Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Euroleague Παρασκευής

Μετά από τα συνεχή ανεπιτυχή και άτυχα δελτία που είχαμε πήραμε μία μέρα ρεπό για να ηρεμήσουμε και να επιστρέψουμε δυνατοί με την τελευταία μέρα της διαβολοβδομάδας.

Το πρόγραμμά μας ξεκινάει από τον ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν Μονάχου όπου επιλέγουμε τον Τορνίγκε Σενγκέλια και το όβερ 11,5 πόντων του.Ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ απόντως του Μάικ Τζέιμς αποτελεί τον επόμενο μεγάλο αστέρα της ομάδας αφού ακόμα η συμμετοχή του Ουίλ Κλάιμπερν δεν είναι δεδομένη.

Συνεχίζουμε με το Άλμπα Βερολίνου-Ρεάλ Μαδρίτης και το όβερ 7,5 των ριμπάουντ του Βάλτερ Ταβάρες.Εδώ θεωρούμε πως όπως στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου έτσι και εδώ ο σέντερ της ομάδα του Λάσο έχει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι σε Λάμερς,Σίκμα και Τίεμαν.

Τέλος,κλείνει η τριάδα μας από το Μπασκόνια-Ζαλγκίρις.Ένας από τους πιο τυπικούς σκόρερ φέτος της ισπανικής ομάδας είναι ο Άλεκ Πίτερς ο οποίος στην τρίτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα δείχνει επιτέλους να προσαρμόζεται στον εδώ τρόπο παιχνιδιού.Κρατάμε το όβερ 1,5 τρίποντο που είναι ένα λάιν που συχνά πυκνά το φέρνει.

              ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου