Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Γκολ στη Βαρκελώνη,καλάθια σε Μιλγουόκι και Πόρτλαντ


Καλησπέρα!Πέρασε το μονό μας από το ΝΒΑ χθες βράδυ αφού οι Σέλτικς επικράτησαν επί των Μπουλς,μειώνοντας σε 1-2 τη σειρά.

Στα σημερινά τώρα σε λίγο ξεκινάει το Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης με τους Μαδριλένους να έρχονται από την πρόκριση στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ οι Καταλανοί έχουν 8-1-1 στην έδρα τους στα τελευταία παιχνίδια.Πολύ άντερ έχει αυτό το ζευγάρι ενώ τον Α' γύρο στη Μαδρίτη είχαμε 0-0 σκορ.Απόψε όμως θα ποντάρω το αμφίσκορο αφού και οι δύο θεωρώ που μπορούν να παράξουν φάσεις για τέρμα.

Στο ΝΒΑ τώρα με τον Νούρκιτς στο παρκέ οι Μπλέιζερς θα σκοράρουν επί των Ουόριορς που δεν θα έχουν τον Λίβινγκστον στη διάθεσή τους ενώ αμφίβολος είναι ακόμα ο KD,που πήρε μέρος σε προπόνηση με σουτ.Όβερ 213 πόντων κρατάω εδώ μιας και η ομάδα από το Πόρτλαντ δυσκολεύει γενικά την παρέα του Κάρι.

Τέλος,οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδέχονται τους Ράπτορς με στόχο το 3-1 στη σειρά συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία τους.Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά,δεν πιστεύω πως Ντερόζαν και Λόουρι μπορεί να είναι τόσο κακοί και απόψε.Έτσι και εδώ κρατάω το όβερ 191 πόντων του αγώνα,ζητώντας απλά 10 παραπάνω πόντους από το τρίτο παιχνίδι της σειράς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΤΛ.ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ

ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ-ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΟΥΟΡΙΟΡΣ ΟΒΕΡ 213 ΠΟΝΤΟΙ
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΟΒΕΡ 191 ΠΟΝΤΟΙ

        ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου