Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

MLS,Mεξικό και ΝΒΑ


Καλησπέρα στοιχηματίες μου!Επιστρέφουμε στο στοίχημα αλλά απόψε θα σας πάω στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με στόχο να επιστρέψει η ομάδα μας στα ταμεία.

Κατ'αρχήν θέλω να σας προτείνω ένα σύστημα 4/5 από το ποδοσφαιρικό κουπόνι με παιχνίδια που ξεκινάνε από τις 23.00 και μετά.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΝΤΑΛΑΣ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΒΕΡ 2,5
ΜΟΝΤΕΡΕΙ-ΚΕΡΕΤΑΡΟ ΟΒΕΡ 1,5 ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ
ΛΕΟΝ-ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ (Α' ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ) 1


Πάμε τώρα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.Ματσάρα στο Μαϊάμι όπου οι Χιτ υποδέχονται τους Καβαλίερς,με τον Λεμπρόν να επιστρέφει στο παλιό του σπίτι.113,5 ο μέσος όρος των Χιτ στα τελευταία ματς που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν.Οι Καβς είναι οι πρωταθλητές,έρχονται από τεράστιο διπλό στην Ατλάντα,ο Τζέιμς θα θέλει να δώσει μία καλή παράσταση στο κοινό του Μαϊάμι κρατάμε το οβερ 212,5 πόντων και συνεχίζουμε.

Πάμε στον ΓΙΑΝΝΗ και τους Μπακς που υποδέχονται τους Τορόντο Ράπτορς του Ντεμάρ Ντερόζαν.Και οι δύο ομάδες έρχονται από μεγάλες νίκες κόντρα σε Κλίπερς και Ουίζαρντς αντίστοιχα ενώ να σημειώσουμε πως οι Ράπτορς έχουν 3-0 φέτος απέναντι στα Ελάφια.Καλό εδώ το οβερ 200,5 πόντων σε ένα παιχνίδι που βλέπω οριακό.

Στο Σικάγο οι Μπουλς παίζουν με τους Κλίπερς των πολλώς λαθών χθες κόντρα στους Μπακς.Οι Ταύροι σε όλα τα παιχνίδια με καλές ομάδες όσον αφορά τους μέσους όρους νικών βάζουν τα καλά τους και κερδίζουν ωστόσο απόψε θεωρώ πως η ομάδα του Ρίβερς δύσκολα θα ξανακάνει τόσα λάθη ενώ σε ποιότητα είναι φανερά ανώτερη από τους Μπουλς.2 με -2,5 πόντους και ας το χάσω.

Τέλος,άμα δεν γνωρίζετε τον Γκάρι Χάρις των Ντένβερ Νάγκετς γνωρίστε τον και δείτε τα ποσοστά του στα τρίποντα.Οβερ 2,0 για απόψε απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς ποντάρισμα που είναι ασφαλές μιας και παίζει εντός.

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ-ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΣ ΟΒΕΡ 212,5 ΠΟΝΤΟΙ
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΟΒΕΡ 200,5 ΠΟΝΤΟΙ
ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ-ΛΟΣ ΚΛΙΠΕΡΣ 2 ΜΕ -2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΓΚΑΡΙ ΧΑΡΙΣ ΟΒΕΡ 2,0 ΤΡΙΠΟΝΤΑ

        ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου