Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Νίκες με φόντο τα playoff


Ματσάρα έχουμε απόψε στην Ιντιάνα όπου οι Πέισερς υποδέχονται τους πρωταθλητές Καβαλίερς.Ιδιαίτερα παραγωγικές ομάδες αν υπολογίσουμε πως αγωνίζονται πλήρεις το ρυθμισμένο λάιν των 210,5 πόντων πιστεύω πως θα περάσει.

Στη Μινεσότα οι Ράπτορς με την επιστροφή του Ντερόζαν μοιάζουν αρκετά δυνατοί απέναντι στους Τίμπεργουλβς που δεν θα έχουν για το υπόλοιπο τον Λαβίν.Θέλει τη νίκη διακαώς η ομάδα του Τορόντο για να επιστρέψει στη 2η θέση της Ανατολής που έχασε όσο έλειπε ο αστέρας της.

Στο Μιλγουόκι οι Μπακς υποδέχονται την πιο φορμαρισμένη ομάδα του μήνα τους Μαϊάμι Χιτ.Επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ο Μίντλετον ενώ με νίκη η ομάδα του Γιάννη θα βρίσκεται μόλις μία ακόμα μακριά από την 8η θέση που οδηγεί στα playoff σε αντίθεση με τους Χιτ που παίζουν τον τελευταίο καιρό χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν.

Τέλος,καλό το λάιν του άντερ στον αγώνα των Μέμφις Γκρίζλις ενάντια στους Φοίνιξ Σανς.Ρυθμισμένο στους 213,5 πόντους συνολικά αφού μιλάμε για την ομάδα που κράτησε προ ολίγων ημερών τους Σπερς κάτω από τους 80 πόντους.

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ-ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΣ ΟΒΕΡ 210,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ 2 ΜΕ -2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ-ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ 1 ΜΕ -1,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ-ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΑΝΤΕΡ 213,5 ΠΟΝΤΟΥΣ

        ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου