Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

NBA bet Δευτέρας


Καλησπέρα!Εξαιτίας του τελικού του Superbowl χθες Κυριακή αγωνιστικά στο ΝΒΑ απόψε έχουμε αρκετά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στην Ουάσινγκτον δοκιμάζονται οι Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς που με την επιστροφή των Ίρβινγκ και Λοβ το νταμπλ νταμπλ του όσον αφορά πόντους και ασίστ είναι πολύ πιθανό ειδικά με το ρυθμό που παίρνουν οι αγώνες στην πρωτεύουσα.Καλό και το όβερ πόντων αγώνος.

Στη Νέα Υόρκη οι θορυβώδεις Νικς υποδέχονται τους Λέικερς που εκτός παίζουν μόλις για ένα ημίχρονο.Επιστροφές έχουν και οι δύο ομάδες αφού Ρόουζ και Ραντλ θα αγωνιστούν κανονικά.Άσσος με -2,5 πόντους εδώ.

Αρκετά καλό το λάιν στο όβερ 193,5 πόντων του ζευγαριού των Χοκς με τους Τζαζ που αγωνίζονται στην έδρα των πρώτων.Ομάδες με καλούς περιφερειακούς που σκοράρουν κατά ρυπάς εάν πάρουν φόρα.Το κρατάμε.

Από το όβερ πάμε στο άντερ 205,5 πόντων όταν αγωνίζονται αντίπαλες δύο από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.Μέμφις εναντίον Σαν Αντόνιο στην έδρα των πρώτων απόψε.

Τέλος,όπου βλέπω τον Ντεμάρκους Κάζινς το νταμπλ νταμπλ του θα το κρατάω.Χαμηλό το αποψινό ωστόσο η τρομακτική του κατάσταση και απίστευτη θέληση που δείχνει στα εντός έδρας συν τους ψηλούς τύπου Λόπεζ και Φελίσιο των Μπουλς που έχει για πρωινό μου δίνουν το τικάρισμα στην επιλογή του.

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ/ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΣ ΝΤΑΜΠΛ ΝΤΑΜΠΛ
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ 1 ΜΕ -2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ  4/5 LOST!!
ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ-ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΟΒΕΡ 193,5 ΠΟΝΤΟΙ
ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ-ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΑΝΤΕΡ 205,5 ΠΟΝΤΟΙ
ΝΤΕΜΑΡΚΟΥΣ ΚΑΖΙΝΣ/ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΝΤΑΜΠΛ ΝΤΑΜΠΛ

          ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου