Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ήρθε η ώρα της πρώτης νίκης


Καλησπέρα και καλό τριήμερο σε όλους!Επιστρέφουμε στο ΝΒΑ στοιχηματικά με μία τετράδα για απόψε Σάββατο προσπαθώντας να βγει το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας πρόωρα.

Για απόψε θα ποντάρω σίγουρα στην πρώτη νίκη των Πέλικανς μέσα στην έδρα των Μάβερικς,κάτι που είναι πολύ δύσκολο ωστόσο οι πρώτοι ενισχύθηκαν οι δεύτεροι αποδυναμώθηκαν ενώ προέρχονται από χθεσινοβραδυνό σκληρό παιχνίδι.

Θα συνεχίσω με την εκτός έδρας νίκη των Χοκς στην έδρα των Ορλάντο Μάτζικ που χωρίς τον Ιμπάκα είναι επίσης αδύναμοι την ίδια ώρα που για τα Γεράκια επιστρέφει ο Σρόντερ.

Πάμε στους πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς που απόψε πάνε για την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στους Σικάγο Μπουλς χωρίς τον Κέβιλ Λοβ αλλά τι να τον κάνουν αφού οι Ταύροι έχασαν τον Γκίμπσον που πήγε στους Θάντερ για να πάρουν τον Λοβέρν.

Τέλος,με την προσθήκη του Λου Ουίλιαμς οι Ρόκετς είναι ακόμα πιο επιθετικοί κάτι που φάνηκε στο 129-99 στην έδρα των Πέλικανς δύο βράδια πριν.Απόψε μπορούν να κερδίσουν με επίσης διψήφια διαφορά τους Τίμπεργουλβς που κέρδισαν χθες τους Μάβερικς.

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ-ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝ ΠΕΛΙΚΑΝΣ 2 ΜΕ -1.5
ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ-ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ 2 ΜΕ -4.5
ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΣ-ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ 1 ΜΕ -6,5
ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ 1 ΜΕ -10,5

      ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου