Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Το στοίχημα της Κυριακής


Πολύ κακό ήταν το βράδυ του Σαββάτου στοιχηματικά αφού το όβερ στο Γάνδη-Έουπεν έσπασε ενώ η Πόρτο ήταν επιβλητική περνώντας επαγγελματικά με 0-2 από την έδρα της Γκιμαράες.

Για σήμερα Κυριακή θα πάμε κόντρα σε παραδόσεις και προγνωστικά.Στην Ελλάδα κρατάμε το 2/3 των τερμάτων στο ΠΑΟ-Παναιτωλικός.Δυσκολεύεται το τριφύλλι στο σκοράρισμα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Παναιτωλικό ειδικά όταν απομακρύνεται από το Αγρίνιο,πόσο μάλλον μετά τη φυγή του Ουάρντα.

Στη Γαλλία κρατάμε το γκολ/γκολ στο Ναντ-Μαρσέιγ.Μπορεί να έχει πετύχει 5 τέρματα στην έδρα της η Ναντ αλλά απόψε πιστεύουμε πως θα βρει τους διαδρόμους για να πετύχει τέρμα.Από την άλλη οι Μασσαλοί εύκολα ή δύσκολα θα πετύχουν ένα τέρμα.

Τέλος,στην Πορτογαλία η χαρά του όβερ και γκολ/γκολ είναι η Σπόρτινγκ.Σήμερα παίζει στην Μορεϊρένσε όπου και εκείνη στην έδρα της δεν παίζει κλειστά.Γκολ/γκολ για εδώ.Πάμε τώρα στο Μποαβίστα-Μπράγκα.Εδώ υπάρχει μία παράδοση αρκετά ευνοϊκή για τους γηπεδούχους την ίδια ώρα που οι φιλοξενούνοι πρέπει να επιστρέψουν κάποια στιγμή στις νίκες.Δεν χάνει η Μπράγκα κατι τη γνώμη μου.

ΠΑΟ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2/3ΤΕΡΜΑΤΑ   3/4 LOST!!!
ΝΑΝΤ-ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ Χ2 ανοιχτή διπλή

       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου