Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Euroleague bet διημέρου


Καλησπέρα!Επιστρέφει η Ευρωλίγκα και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε δύο παιχνίδια από το πρόγραμμα της Πέμπτης και δύο από αυτό της Παρασκευής.

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Φενέρ με στόχο την υπεράσπιση της διαφοράς των 11 πόντων του αγώνα στο ΟΑΚΑ.Προσωπικά θεωρώ πως θα τα καταφέρει διότι οι Τούρκοι ακόμα ψάχνουν την περσινή φόρμα τους ενώ ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της διοργάνωσης.Κρατάω το 2 με +7,5 πόντους και συνεχίζω.

Πάμε τώρα στο Μπαρτσελόνα-Εφές.Εδώ και οι δύο ομάδες έρχονται από ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.Θα ανοίξει ο ρυθμός στο ματς λόγω πιο πολύ των Τούρκων και του τρόπου που παίζει ο Περάσοβιτς.Οβερ 149,5 πόντοι εδώ.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Μπασκόνια.Του πάει η Ευρωλίγκα του πρωταθλητή Ελλάδος και συνήθως βρίσκει ρυθμό στα παιχνίδια που γίνονται στην έδρα του.Αντιθέτως όμως και η Μπασκόνια δεν είναι εύκολος αντίπαλος ενώ προχώρησε στην προσθήκη του Νίκολας Λαπροβίτολα προς αντικατάσταση του Πάμπλο Πριτζιόνι που κρέμασε τα παπούτσια του.Όβερ 153,5 πόντων εδώ.

Τέλος,στο Νταρουσάφακα-Ούνιξ θα παώ με τη νίκη της ομάδας του Μπλατ με πάνω από 6 πόντους.Θεωρώ πως έχει την ποιότητα να την πετύχει ενώ οι ρωσική ομάδα εκτός έδρας είναι πολύ μέτρια προς κακή.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΠΑΟ 2 ΜΕ +7,5 ΠΟΝΤΟΥΣ    3/4 LOST!!!
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΦΕΣ ΟΒΕΡ 149,5 ΠΟΝΤΟΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΟΒΕΡ 153,5 ΠΟΝΤΟΙ
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ 1 ΜΕ -5,5 ΠΟΝΤΟΥΣ

       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου