Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Με διψήφια διαφορά η Φενέρ


Καλησπέρα στοιχηματίες μου!Επιστρέφουμε σε στοιχηματικό ρυθμό σιγά σιγά με Ευρωλίγκα και ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ξεκινάμε με Ευρωλίγκα όπου την παράσταση κλέβει το ντέρμπι των Αιωνίων στις 21.00 στο ΣΕΦ.Εκεί έχουμε επιλέξει το να αναδειχθεί κάποια ομάδα νικήτρια με Buzzer Beater απόδοσης 30.Είναι το funbet της ημέρας.

Πάμε στα υπόλοιπα παιχνίδια.Κατ'αρχήν η Φενέρ υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο που ταξίδεψε στην Τουρκία χωρίς τον Ρακίμ Σάντερς ενώ για τους γηπεδούχους αναμένεται να πάρει χρόνο ο Μπογκντάνοβιτς.Εδώ κρατάμε τον άσσο με -9,5 πόντους διαφορά.

Στην Λιθουανία η Ζαλγκίρις παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.Εδώ επιλέξαμε το οβερ 12,5 του Γιανκούνας ο οποίος στην έδρα της ομάδας του μεταμορφώνεται έχοντας σε εφτά αγώνες μέσο όρο 14,6 πόντους περίπου.

Τέλος,σε ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Ρεάλ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.Αγώνας ΤΟΠ με τον Σέρχιο Γιουλ να θεωρώ πως θα παίξει στο μέγιστο απέναντι στους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό γι'αυτό τον λόγο κράτησα το οβερ 15,5 των πόντων του.

Τέλος,από το ποδοσφαιρικό κουπόνι η Εσπανιόλ παίζει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.6-2-0 η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων στην Καταλονία γι'αυτό και κρατάω τον άσσο του 2,10.

ΦΕΝΕΡ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ 1 ΜΕ -9,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΠΑΟΥΛΙΟΥΣ ΓΙΑΝΚΟΥΝΑΣ/ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΟΒΕΡ 12,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΣΕΡΧΙΟ ΓΙΟΥΛ/ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΒΕΡ 15,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1

*Ποντάρισμα τετράδας 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

      ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου