Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Το στοίχημα της Τετάρτης


Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Χθες το βράδυ δεν πέρασε η τετράδα μας στο ΝΒΑ αφού χάθηκε το under των Μπουλς για 1,5 πόντο και το double double του Κέβιν Λοβ για ένα ριμπάουντ ενώ είχε 12 πόντους.Κρίμα πολύ κρίμα!

Πάμε στα σημερινά τώρα.Ξεκινάω με το αγγλικό Λιγκ Καπ όπου η Λίβερπουλ αγωνίζεται στην έδρα της Σαουθ/τον χωρίς τον Μανέ που πήγε στο Κόπα Άφρικα.Καλή η παράδοση της ομάδας του Κλοπ κόντρα σε αυτή του Πιελ και πιστεύω πως απόψε δεν θα ηττηθεί τουλάχιστον.
Στην Ισπανία έχουμε κύπελλο και εκεί με τη Βιγιαρεάλ να υποδέχεται τη Σοσιεδάδ στον επαναληπτικό της ήττας της με 1-3.Πίστη για πρόκριση έχει ο προπονητής των Κίτρινων Υποβρυχίων,Φραν Εσκριμπά και εδώ θα κρατήσω το όβερ 1,5 τερμάτων της γηπεδούχου ομάδος.
Κλείνουμε τα ποδοσφαιρικά με το Μαρίτιμο-Μπράγκα και το γκολ/γκολ ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται τέρματα στο θεσμό του Λιγκ Καπ.

Τέλος,πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ όπου ο Άρης υποδέχεται στην έδρα του τη Νίμπουργκ η οποία έφτασε στη Θεσσαλονίκη οδηκώς σήμερα το πρωί από την Αθήνα μιας και δεν γίνονταν πτήσεις λόγω κακοκαιρίας.'Ασσος με ικανοποιητικό χάντικαπ τους 4,5 πόντους εδώ.

ΤΕΤΡΆΔΑ ΗΜΈΡΑΣ

ΣΑΟΥΘ/ΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ2 πλήρης διπλή
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ 1,5 ΓΚΟΛ ΓΗΠΕΔ.
ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΑΡΗΣ-ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ 1 με -4,5 ΠΟΝΤΟΥΣ

         ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου