Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Κερδίζουν και συνεχίζουν


Καλησπέρα!Μετά το κυριακάτικο ποδοσφαιρικό μας ταμείο επιστρέφουμε Δευτέρα βράδυ για να σας προτείνουμε μία τριάδα από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα που διεξάγονται Τρίτη και Τετάρτη.

Κατά τη γνώμη μου οι Παναθηναϊκός,Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε είναι σίγουρα ανώτερα σύνολα των αντιπάλων τους και μπορούν να κάνουν τη μία νίκη από τον διπλό γολγοθά αυτής της εβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απαράδεκτη εικόνα που παρουσίασε κόντρα στη Φενέρ οφείλει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στον κόσμο του κόντρα στην προβληματική αλλά πάντα υπολογίσιμη Μπαρτσελόνα.Ικανοποιητικό το 1,80 του άσσου με -3,5 πόντους.

Μένουμε στα της Τρίτης με τη Φενερμπαχτσέ να αγωνίζεται στη Ρωσία με την Ούνιξ.Όσο και αν παρουσιάζει αστάθεια η ομάδα του Ομπράντοβιτς μετά την κάλυψη της διαφοράς με τον ΠΑΟ θα κοιτάξει να καλύψει και την ήττα της του πρώτου γύρου από την Ούνιξ στην Τουρκία.Σε καλή φόρμα σιγά σιγά οι παίχτες της,με καλύπτει το διπλό του 1,61 στους -2,5 πόντους.

Τέλος,την Τετάρτη ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Μιλάνο με την Αρμάνι.Παπανικολάου και Γιανγκ θα ταξιδέψουν δίνοντας λύση στα χέρια του Σφαιρόπουλου ενώ η μεγάλη διαφορά των Ερυθρολεύκων κόντρα στη Μπασκόνια έδωσε ανάσες στους βασικούς.Καλό και εδώ το 1,61 του διπλού με -3,5 πόντους.

ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 με -3,5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ-ΦΕΝΕΡ 2 με -2.5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΑΡΜΑΝΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 με -3,5 ΠΌΝΤΟΥΣ

     ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου