Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Football picks - Με Γιούβε, Ατλέτικο, Κουαρέσμα και...γκολ

 


Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε και μαζί της ξεκινάμε και εμείς με στοιχηματικές προβλέψεις οι οποίες ελπίζουμε να μας πάνε στο ταμείο όσο το δυνατόν περισσότερες φορές.

Ξεκινάμε με Σεριε Α και το Ουντινέζε-Γιούβεντους. Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξανά στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι θέλουν να αποδράσουν με το διπλό, μέσα σε μία έδρα που έχουν συνολική παράδοση 6-16-28 ώστε να μη χαθεί βαθμός μετά τις χθεσινές νίκες των Ίντερ και Λάτσιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

Συνεχίζουμε με τη μάχη της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Έλτσε. Μοναδική απώλεια για τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο πορτογάλος Zοάο Φέλιξ ενώ η παράδοση εδώ μας λέει 24-3-0. Καμία ήττα για τους Μαδριλένους απέναντι στην Έλτσε η οποία την πρώτη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της με τη Μπιλμπάο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΛΤΣΕ 1 με όβερ 1,5 γκολ

Ταξιδεύουμε λίγο πιο πέρα αλλά μένουμε στην Ιβηρική. Πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη Γκιμαράες του Ρικάρντο Κουαρέσμα να φιλοξενεί την Βιζέλα στην τέταρτη αναμέτρηση της ιστορίας τους. Οι γηπεδούχοι που έχουν πάρα πολύ καλό σύνολο ιδιαίτερα στην επίθεση δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα και ο αγώνας αυτός προσφέρεται για να βρουν τα πατήματά τους.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΒΙΖΕΛΑ 1

Κλείνουμε με Νησιά Φερόε και το όβερ 2,5 των γκολ της αναμέτρησης μεταξύ Βίκινγκουρ Γκότα και ΗΒ Τορσάβν. Μόνο όβερ δείχνει η μεταξύ τους παράδοση με τους γηπεδούχους να έχουν στην έδρα τους σε 8 αγώνες 17-6 τέρματα και τους φιλοξενούμενους σε 7 παιχνίδια 17-4.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΓΚΟΤΑ-ΗΒ ΤΟΡΣΑΒΝ όβερ 2,5 γκολ

-Συνολική απόδοση τετράδας στο 6,50 ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να παίξει τα παιχνίδια και σε σύστημα 2/3/4.

           ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου