Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πασχαλινή στοιχηματική γωνιά


Ξεκινάμε την περιήγησή μας από την Ισπανία.Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν που έχει πάρει φωτιά σε κορυφή και ζώνη υποβιβασμού έχουμε σήμερα τον άσσο της Εσπανιόλ κόντρα στη Σεβίλλη η οποία έχει την Πέμπτη τον επαναληπτικό με τη Σαχτάρ να ασχοληθεί.Επίσης στο Λα Κορούνια-Χετάφε το 1-4-2 που έχει σαν παράδοση η Χετάφε τα τελευταία χρόνια μας πάνε στο Χ2 ή το γκολ/γκολ για πιο άμεσο ταμείο.Τέλος δύσκολα αναμένεται να βάλει η Βαλένθια στη Βιγιαρεάλ που επίσης έχει το μυαλό της στον αγώνα της Πέμπτης στο Άνφιλντ.

Πάμε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν όπου Έλτσε και Ταραγόνα βλέπω να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης στα γήπεδά τους ενώ στο Πονφεραντίνα-Σαραγόσα κλείνω αρκετά προς την ισοπαλία που θα ικανοποιούσε και τους δύο.

Στην Πορτογαλία άλλη μία ισοπαλία ικανοποίησης αναμένεται να δούμε στο Μορειρένσε-Μποαβίστα.

Πάμε στη γειτονική μας Ιταλία όπου Παλέρμο και Σασσουόλο είναι οι ομάδες που ποντάρονται αρκετά σήμερα.Η πρώτη πάει για τους τρεις βαθμούς της παραμονής ενώ η δεύτερη προσπαθεί να βρει μία θέση στη ζώνη του Γιουρόπα.

Στην Ολλανδία δεν θα ασχοληθούμε με Άγιαξ και Αϊντχόφεν αλλά με το 1Χ της Βίλεμ κόντρα στη Φέγενορντ η οποία κέρδισε το ευρωπαϊκό εισητήριο μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου μία εβδομάδα πριν.

Στα υπόλοιπα βλέπουμε γκολ/γκολ και όβερ το Σόνγκνταλ-Ρόζενμποργκ,Χ το Ντιζόν-Μετς και τη Ροστόφ να θέλει νίκη τίτλου στην έδρα της Μορντόβια.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1 με Χ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ Χ2 και ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΕΛΤΣΕ-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1
ΤΑΡΑΓΟΝΑ-ΜΙΡΑΝΤΕΣ 1
ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1Χ
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1
ΒΙΛΕΜ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1Χ
ΣΟΝΓΚΝΤΑΛ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ με ΟΒΕΡ 2,5

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ 3/4
ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ-ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ Χ
ΕΜΠΟΛΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ
ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ
ΝΤΙΖΟΝ-ΜΕΤΣ Χ

       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου