Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Στοιχηματική γωνιά Σάββατου


Χρόνια σας πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους!Εύχομαι υγεία και στιγμές αγάπης και χαράς για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Πάμε στα δικά μας τα στοιχηματικά τώρα γρήγορα γρήγορα.

Από Γαλλία μεριά η Ρεμς θέλει νίκη έξι βαθμών και όχι τριών κόντρα στη Μονπελιέ η οποία για κακή μας τύχη σκοράρει κατα ρυπάς εκτός έδρας.Εμείς όμως δεν μασάμε και πάμε με τον άσσο παραμονής.Δεύτερο παιχνίδι από Γαλλία είναι το 2 της Μπορντό στην έδρα της Τρουά η οποία αν και υποβιβασμένη δεν θα έχει τον καλύτερο της παίχτη Νιβέ στην αποστολή.Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες μετά από καιρό η Μπορντό που είναι έκτη από το τέλος.

Στην Ιταλία η παράδοση στο Κιέβο-Φιορεντίνα είναι 2-1-7 την τελευταία δεκαετία και το 2/3 τέρματα περνάει άνετα.Για απόψε και λόγω της φετινής Κιέβο θα πάω με το γκολ/γκολ.

Πάμε τώρα στην Λατινική Αμερική όπου η Τίγκρες πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Βερακρούζ για να μπει στα πλέι οφ του τίτλου ενώ στη Χιλη η Ουν.Κατόλικα θέλει νίκη απέναντι στην Αουντάξ μετά την ήττα της στη Σαν Λουίς την Τετάρτη ενώ στο Κόλο Κόλο-Σαντιάγκο βλέπω πολλά γκολ.

ΡΕΜΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1 με Χ για κάλυψη
ΤΡΟΥΑ-ΜΠΟΡΝΤΟ 2
ΚΙΕΒΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΤΙΓΚΡΕΣ-ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ 1
ΟΥΝ.ΚΑΤΟΛΙΚΑ-ΑΟΥΝΤΑΞ 1
ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ-ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΟΒΕΡ 2,5

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου