Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πάνε Βερολίνο και μας πληρώνουν


Το Final 4 του Βερολίνου πλησιάζει και πριν από λίγο βγήκαν οι αποδόσεις προκρίσεων των ομάδων.
Τα ζευγάρια είναι τα εξής για όποιους δεν τα έχουν δει:

ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΠΑΟ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΛΟΚ.ΚΟΥΜΠΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σύμφωνα με όσα έχω δει τη φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα πραγματικά ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση η Λαμπροραλ αφού πήρε την 2η θέση σε έναν όμιλο που εκτός από τις άλλες τρεις ομάδες που πέρασαν μαζί ήταν και ο Ολυμπιακός με την Κίμκι.
Η Λαμποράλ λοιπόν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό που δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στα αγαπημένα του Final 4 απ'όπου και απουσιάζει από το 2013.Θεωρώ πως οι Πράσινοι είναι ικανοί να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Για το ΤΣΣΚΑ-Ερυθρός Αστέρας τι να πούμε;Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη εάν δεν προκριθεί η ρωσική ομάδα με 3-0 νίκες στη σειρά.

Μεγάλα παιχνίδια αναμένεται να δούμε στο ζευγάρι ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ αν και πιστεύω πως στο τέλος παρά την σοβαρότατη απουσία του Γιαν Βέσελι ο Ομπράντοβιτς θα πάει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα του Final 4.

Tέλος,ίσως δούμε ακόμα και πέντε παιχνίδια στο Λοκ.Κουμπάν-Μπαρτσελόνα αλλά πάλι λόγω ποιότητας παιχτών και πλεονεκτήματος έδρας πιστεύω πως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προκριθεί στο Βερολίνο.

ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΠΑΟ πρόκριση ΠΑΟ 2,05
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ να νικήσει τη σειρά 3-0 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1,40
ΦΕΝΕΡ-ΡΕΑΛ ΜΑΔ. πρόκριση ΦΕΝΕΡ 1,90
ΛΟΚ.ΚΟΥΜΠΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ πρόκριση ΛΟΚ.ΚΟΥΜΠΑΝ 2,00

     ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου