Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Μεταγραφικά σενάρια


Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Γκονζάλο Ιγκουαίν έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη πενταετία μετά από συζητήσεις που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Στη Λέστερ φαίνεται πως θέλει ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον Φραντσέσκο Τότι σε περίπτωση που ο "Καπιτάνο" της Ρόμα δεν συνεχίσει στην ομάδα της ζωής του,δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα βρέθηκε χθες βράδυ στο Μόναχο για να παρακολουθήσει για λογαριασμό των Καταλανών τον Τζόσουα Κίμιχ ο οποίος δείχνει να είναι μία νέα εκδοχή του Χαβιέ Μασεράνο.

Τον Φερνάντο της Μάντσεστερ Σίτυ έχει βάλει στο μάτι η Λίβερπουλ αλλά δεν είναι μόνη στο κόλπο της απόκτησής του αφού ενδιαφέρον έχει δείξει και η πρώην ομάδα του η Πόρτο.

Η Τσέλσι ετοιμάζεται για το μεγάλο κόλπο της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αφού του προσφέρει για τα επόμενα δύο χρόνια περίπου 25 εκατομμύρια λίρες.

Η μεξικάνικη Μοντερέι θέλει να αποκτήσει έναν ευρωπαίο επιθετικό για να μπει στο μάτι της αντιπάλου της Τίγκρες η οποία έχει τον γάλλο Ζινιάκ στην κορυφή της επίθεσής της.Νούμερο ένα υποψήφιος είναι ο Φερνάντο Τόρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

        ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου