Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Europa League info


Καλήμερα!!!Τελικά στα χθεσινά πήρε άνετο διπλό η Σίτυ μέσα στο Κίεβο απέναντι στη Ντιναμό με 3-1 κάνοντας τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό.Αντίθετα η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε για το Χ και εάν έβαζε κάποιο τέρμα στην Αϊντχόφεν καλοδεχούμενο θα ήταν.Τελικά,μείναμε στο 0-0.

Πάμε να δούμε ορισμένα στοιχεία που προκύπτουν από τα σημερινά ζευγάρια του Γιουρόπα Λιγκ ενώ στο τέλος θα σας δώσω την πρότασή μου μιας και δεν θα προλάβω αργότερα λόγω φόρτου εργασίας.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ:Under ήταν τα δύο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της Λοκομοτίβ στη Μόσχα ενώ η Φενέρ στα 4 από τα 5 φετινά εκτός έδρας σκοράρει στο 2ο ημίχρονο.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΡΣΕΙΓ:Τέσσερις μήνες έχει να χάσει η Μαρσέιγ εκτός έδρας σε Γιουρόπα και πρωτάθλημα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ:Πέντε παιχνίδια έχουν δώσει οι δύο ομάδες μεταξύ τους,σε κανένα δεν ηττήθηκε η Λεβερκούζεν (4-1-0) ενώ η Σπόρτινγκ έχει πολύ κακή παράδοση στη Γερμανία 0-1-10.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΣΠΑΡΤΑ:Η Κράσνονταρ έχει προηγηθεί σε όλα τα εντός έδρας ματς από το ημίχρονο φέτος στη διοργάνωση ενώ η Σπάρτα όλα τα εκτός έδρας της τα έχει φέρει όβερ.

ΛΑΤΣΙΟ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ:Η Λάτσιο έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της σκοράροντας από 3 γκολ και πάνω ενώ η Γαλατά στην Ιταλία ακόμα δεν έχει κάνει νίκη.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ:9 νίκες και 4 ισοπαλίες με γερμανικές ομάδες στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ:Αήττητη στα τελευταία 8 εντός έδρας η Τότεναμ στο Γιουρόπα με 6-2-0.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ:Δεν χάνει στα 5 τελευταία εκτός έδρας η Σεντ Ετιέν ενώ η Βασιλεία ξεκούρασε την Κυριακή βασικά της στελέχη.

ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ:Η Νάπολι στα τελευταία 16 εντός έδρας στη διοργάνωση έχει 12 νίκες και 4 ισοπαλίες ενώ η Βιγιαρεάλ στην Ιταλία δεν κερδίζει αφού μετράει 0-3-5.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ

ΣΑΛΚΕ-ΣΑΧΤΑΡ 1
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 ή ΟΒΕΡ 1,5 ΓΗΠ.
ΛΑΤΣΙΟ-ΓΑΛΑΤΑ 1 ή ΟΒΕΡ 2,5 ή ΟΒΕΡ 1,5 ΓΗΠ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΟΒΕΡ 1,5 ΓΗΠ.
ΠΟΡΤΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ

     ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου