Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Στοιχηματική γωνιά Κυριακής


Ξεκινάμε με τα δικά μας αφού έχουμε το ντέρμπυ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.Μισός έρχεται ο Δικέφαλος του Βορρά στην Αθήνα με μοναδικό όπλο του στην επίθεση τον Μακ.Μπορούν οι Πράσινοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να μειώσουν την απόστασή τους από την ΑΕΚ στους δύο βαθμούς.

Στην Ισπανία δύσκολο το έργο της Ρεάλ κόντρα στη Μάλαγα αφού ο Ζιντάν δεν θα υπολογίζει στους Μπενζεμά και Μπέιλ και έτσι ο Ρονάλντο θα έχει δίπλα του στην επίθεση τους Χεσέ και Χάμες.Άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για τη Βασίλισσα το ότι θα απουσιάσουν στην άμυνα και οι Πέπε με τον Βαράν.
Νίκη βλέπουμε με άντερ λογικά για την Ατλέτικο Μαδρίτης που αντιμετωπίζει την σκληρή και πάντα υπολογίσιμη Βιγιαρεάλ.
Στη Β΄ Ισπανίας η Έλτσε πιστεύω πως δεν θα ηττηθεί από την Ουέσκα από την οποία θα απουσιάζει ο αρχισκόρερ της ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η γηπεδούχος ομάδα έχει να κερδίσει δύο αγώνες.

Στην Ιταλία θα πάμε με τα πολλά τέρματα στο Ρόμα-Παλέρμο,κάτι που επιβεβαιώνει και η μεταξύ τους παράδοση.

Στη Γερμανία μην σας κάνει έκπληξη πιθανό διπλό της Στουτγκάρδης στη Σάλκε ενώ το συγκεκριμένο ζευγάρι φέρνει πολλά όβερ.

Στη Β΄ Γερμανίας η Φράιμπουργκ δεν νομίζω να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στη Σαντχάουζεν ενώ με κάλυψη στο Χ πιστεύω ότι είστε αρκετά καλά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια θεωρώ πως η Άντερλεχτ δεν θα έχει πρόβλημα στην έδρα της Μπέβερεν ενώ στο κύπελλο Αγγλίας έχουμε ντέρμπυ ανάμεσα σε Τσέλσι και Μαν.Σίτι με το γκολ/γκολ να μου κάνει αρκετά καλή επιλογή.Τέλος,η Γκρασχόπερς στην Ελβετία υποδέχεται τη Σιόν που εκτός από απουσίες θα έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό του Γιουρόπα με την Μπράγκα.

       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου