Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Basket news


-Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε της Βαλένθια με 75-72 χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση στα τελευταία λεπτά του Χάτσερ ο οποίος σημείωσε 18 πόντους.Τι κι αν έπαιζε χωρίς τον Βασιλειάδη ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε και πλέον ελπίζει σε νίκη της Όλντενμπουργκ επί των ισπανών στην τελευταία αγωνιστική και δικό του διπλό στην έδρα της γαλλικής Λιμόζ για να προκριθεί.

-Συνάντηση με τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να έχει ο Σον Τζέιμς που έχει μείνει ελεύθερος εδώ και μερικές μέρες από τον Ολυμπιακό.

-Βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζανίρο Πάργκο,που όπως γράψαμε πριν μερικές ημέρες την έψαχνε στο NBDL.Οι Οκλαχόμα Μπλου πλέον τον πρόσθεσαν στο ρόστερ τους.

-Άλλος ένας πρώην παίχτης του Ολυμπιακού και πρώην ΝΒΑερ πήρε μεταγραφή τις τελευταίες μέρες.Ο λόγος για τον Βον Ουέιφερ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο και τη Λεόνες ερχόμενος από την Κίνα όπου σκόραρε περίπου 27,5 πόντους ανά αγώνα.

-Επιστρέφει στους Σικάγο Μπουλς ο Μάικ Ντανλίβι.Το ρόστερ των Ταύρων έδειχνε να αδειάζει με τους τελευταίους τραυματισμούς και η απόφαση για επανένταξη στο ρόστερ του Ντανλίβι δεν άργησει να παρθεί αφού ο ίδιος ξέρει καλά την ομάδα.

           ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου